Hoe werkt het

Het inmeten en opnemen van het werk.

U heeft gehoord van Rob Pelleboer kwaliteit schilder & kleuradvies en heeft contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Vervolgens kom ik en bekijk wat er gedaan moet worden, kijk naar de kwaliteit, meet de aantal meters om te bepalen hoeveel product ik nodig heb. Ik overleg met U hoe U het wilt en zal daarbij professioneel advies  geven, en evt. helpen met de kleuren te bepalen. Neem alle gegevens mee en stuur u binnen een week  de offerte .

Het starten van het Schilderen

Bij een akkoord van de offerte maakt de schilder een afspraak met U wanneer hij ongeveer van start gaat met het uitvoeren van de schilderwerkzaamheden. Dit is uiteraard onder afhankenlijk van werkbaar weer en uw eigen agenda. Mocht de afspraak niet door kunnen gaan, dan neemt de schilder contact met U op.

De betaling

U betaalt het schilderwerk in termijnen. Tien dagen voordat de schilder begint voldoet u de aanbetaling (35% van het totaalbedrag, incl. btw). Als de schilder zijn werkzaamheden heeft afgerond, samen met U is opgeleverd én evt. tekortkomingen door de schilder zijn hersteld betaald U de laatste 65%.

Garantie

Nadat het schilderwerk is opgeleverd  en  de laatste termijn is betaald, krijgt u vijf jaar volledige garantie op het schilderwerk, blanke lak en teak werk buiten 3 jaar. (Of als anders is omschreven in de offerte) Als bv. in de garantieperiode de verf begint te bladderen of iets anders dan wordt het weer netjes in orde gemaakt.