Hoe werkt het

Het inmeten en opnemen                                   van het werk.                                                                

Uw huis heeft onderhoud nodig en u wilt het laten schilderen, dan heeft u de juiste vakman gevonden. Schilderwerk kost een boel geld, afhankelijk van wat u wilt en de ondergrond. Maar het is een goede investering in uw huis want uw huis wordt er beter en mooier van. De waarde van uw huis zal direct in waarde stijgen, ziet er mooier uit en zal als u het wilt verkopen makkelijker verkoopbaar zijn.                                                                                          U heeft gehoord van Rob Pelleboer kwaliteit schilder & kleuradvies en heeft contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Vervolgens kom ik langs en bekijk wat er gedaan moet worden, kijk naar de kwaliteit van het bestaande schilderwerk en meet de aantal meters om te bepalen hoeveel product ik nodig heb. Ik overleg met u wat de wensen zijn en zal daarbij professioneel advies  geven over wat er het best kan worden gedaan, en evt. help ik u  met de kleur te bepalen.   Neem alle gegevens mee                      en stuur u  een vrijblijvende offerte .

Het starten van het Schilderen

Bij een akkoord van de offerte maakt ik een afspraak met u wanneer het werk ongeveer van start gaat. Dit is uiteraard afhankelijk van werkbaar weer en uw eigen agenda. Mocht de afspraak niet door kunnen gaan, dan neemt ik vroeg tijdig contact met u op.

De betaling  

U betaalt het schilderwerk in termijnen. Tien dagen voordat het schilderwerk begint voldoet u de aanbetaling (35% van het totaalbedrag, incl. btw). Als de  werkzaamheden zijn afgerond, doe ik samen met u de opgeleverd én evt. tekortkomingen worden dan gelijk hersteld. U ontvangt de rekening van de laatste 65% die u dan binnen 14 dagen  betaald dient te worden.

Garantie  5 jaar              

Nadat het schilderwerk is opgeleverd  en  de laatste termijn is betaald, krijgt u vijf jaar aflopende garantie op het schilderwerk, blanke lak en teakwerk buiten 3 jaar. (Of als anders is omschreven in de offerte).                                   Als bv. in de garantieperiode de verf begint te bladderen of iets anders dan wordt het weer netjes in orde gemaakt. Het eerste jaar 100%, het tweede jaar 80% en zo elk jaar 20% minder tot na 5 jaar.