Referenties & prestaties

Referentie schrijven? Hier klik op de duim.      

————————————————————

04-08-2017                                      Schilderwerk buitenzijde woning.

Rob kwam altijd zijn afspraken na en  werkt keurig netjes en op tijd. Heeft gezorgd dat alle ramen kozijnen en ook de regenpijpen weer keurig netjes in de verf zitten en het er weer uit ziet als een plaatje. dank je.

————————————————————
Louise Van Gils Hulstein.

Rob, ons huis straalt je te weer tegemoet.

Klasse.

 

————————————————————

Sander van der kamp.

Buitenkant woonhuis schilderen.
Rob heeft snel en vakkundig werk geleverd. De kwaliteit van het schilderwerk is prima. Rob werkt ook netjes en maakt zelfs de ramen schoon voor oplevering. Rob werkt netjes en bespreekt alles duidelijk en komt zijn afspraken keurig na.


Plafond en wanden sausen.   Emlyn Bassnett
Rob Pelleboer is echt een heel gepassioneerde schilder. Komt afspraken na, levert goed en netjes werk en denkt mee! Zelfs voor extra dingetjes steekt hij zijn handen uit de mouw. Kan Rob Pelleboer absoluut aanraden.

————————————————————

2018. Anneke S
Ons huis ziet er weer stralend uit, nadat Rob ons huis onderhanden genomen heeft. Wij zijn blij met het resultaat!      (eigenaar)                                                                                    Kan Rob Pelleboer absoluut aanraden!                

————————————————————

Hessel 12-02-2019. Dooper

Echte vakman die een prima kwaliteit levert. Stipt, en altijd bereid mee te denken. Ik kan hem aanbevelen!   


29-07-2018.     Jannes en Hillie Oosting.
Rob heeft ons hele huis geschilderd, het ziet er weer perfect uit, hij is heel precies, werkt netjes en is rustig en plezierig. Ook de nodige reparaties waren geen probleem. Wij kunnen Rob Pelleboer van harte aanbevelen.      


Gastenverblijf sauzen     04-01-2018 – Anoniem

Rob is een keiharde & precieze werker, die absoluut eer legt in zijn werk. Bij ons heeft hij 200 m2 wanden in diverse kleuren geprimed en gesausd, deuren afgelakt, kozijnen idem. Het is een plaatje! Extra fijn, geen bouwvakkersmuziek , Rob werkt gestaag door in stilte. Toen wij 2 dagen na zijn vertrek toch nog stuitten op een kleine omissie stond hij binnen een dag op de stoep om het te verhelpen. Helemaal top!


Hallo Rob,

Enige tijd terug heb jij het schilderwerk aan mijn woning gedaan.
Ik woon in Indonesië en had het nog nooit zelf gezien.
Ben nu in Nederland en deze ochtend even bij het huis langs geweest.

Het ziet er keurig uit, mijn complimenten.

Mijn huurder was ook zeer goed te spreken over je werk,

Top!


11-05-2019                                                                                                           G.Lensink.  Apeldoorn.     Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20190426_083159-e1557656260135-576x1024.jpg

Prima vakman die uitstekend werk verricht               voor een nette prijs. Ook zeer vakkundig in het herstellen van houtrot.   Wij zijn dik tevreden met het geschilderde buitenwerk.

——————————————————————————- 5-9-2019. Wat kan ik anders zeggen dan dat ik heel gelukkig ben dat Rob mijn huis uit 1932, garage en schuur tot in de puntjes heeft opgeknapt.Ik kan mij volledig aansluiten bij de recensies van de andere klanten van Rob. Alles daarvan is ook mijn ervaring. Rob heeft zijn naam en keurmerken meer dan waar gemaakt! Ik raad hem zeker aan! Hartelijke groet,Wil van Es

————————————————————————— 9-9-19 Apeldoorn Rob de kwaliteitsschilder is een hard werkende, flexibele vakman die weet hoe en wat hij doet! Hij vervangt  vakkundig het houtrot en gaat tevens ook opzoek naar de plek waardoor het hout kon gaan rotten. Dit wordt vervolgens (in overleg) hersteld, waardoor het de komende jaren niet weer kan gaan rotten.  Hij werkt netjes en maakt zelfs de ramen en rolluiken schoon!! Bij oplevering niet helemaal tevreden? Geen probleem:  de dag erna komt hij kijken en bijwerken. Het ziet er weer netjes uit. ———————————————————————-

‎Janneke Lensink aan Rob Pelleboer kwaliteitsschilder Rob is een vakman, keurig netjes en bekwaam. ————————————————————————————–

Adri dijk 7-2-2020                                                                                                          

zeer tevreden over Rob en z’n schilderwerk…het ziet er weer als nieuw uit….bedankt!

———————————————————————————————— Fam. Bijl. 27-5-’20 Rob heeft onlangs het buitenschilderwerk van ons huis verzorgd. We zijn hier erg tevreden over; het huis oogt weer als nieuw ondanks het bouwjaar 1933. Rob is een vakschilder van het “oude” soort, waarmee ook prima afspraken zijn te maken. Hij levert prima vakwerk af tegen een schappelijke prijs. Aan te bevelen!

Met hartelijke groet, Sjaak en Tine Bijl. ———————————————————————————–

3-7-20 Fam.Sligter.

De voorzijde & dakkapel zitten tot volle tevredenheid weer mooi strak en glimmend in de verf. De houtrot in de drempel bij de voordeur rechts werd prima vervangen. Je ziet er niets meer van. De raamhoeken links en rechts van de dakkapel werden weer stevig vastgezet. De boei van de dakkapel bleek van gewoon triplex en geheel verrot. Deze werd zeer professioneel vervangen door watervast garantieplaat en kan nu tegen een stootje. Alles weer op het niveau van de kwaliteitsschilder Rob Pelleboer. Met vriendelijke groet, Ton. ————————————————————————-

10-8-’20 Fam. Peppelman, Dieren.

Rob is een echte vakman en een harde werker. Bij hem is het niet een kwestie van een likje verf hier en daar, maar een grondige onderhoudsbeurt met alles erop en er aan. Daarnaast is Rob een gezellige man die makkelijk is in de omgang. Wil je waar voor je geld dan adviseer ik Rob Pelleboer-kwaliteitsschilder. Bernard Peppelman. Dieren. ——————————————————————————————-

27-8-20 Daan Apeldoorn. Onze zolder en trap geschilderd door Rob Pelleboer-kwaliteitsschilder . Hij leverde goed werk en netjes.
Klachten of niet tevreden wordt gelijk geholpen en opgelost top service. Wij zijn zeer tevreden. ———————————————————————————— 10-9-20 B. Mouw, Apeldoorn .

Wij zijn zeer tevreden over de inzet en het vakmanschap van Rob Pelleboer-kwaliteitsschilder. Hij werkt keurig, snel en met precisie! Heeft de bovenverdieping van onze woning zeer vakkundig onder handen genomen en naast het schilderwerk ook kleine mankementen verholpen. Komt  met oplossingen en zorgt dat de werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd worden! Van harte aanbevolen!

Nel en Ben Mouw.

—————————————————————–

25-11-20. Van het voorjaar is ons huis is aan de buitenkant weer super mooi geschilderd door Rob pelleboer, echt een vakman en een harde nette werker! De komende vijf jaar kan ons huis er weer helemaal tegenaan. Met vriendelijke groet, Antoinette Emsbroek.

———————————————————————————-

18-02-2021 Appartement Arendsbught.

Mijn appartement is goed opgeknapt dankzij het vakwerk van Rob Pelleboer-kwaliteitsschilder. Hij werkt netjes, precies en snel. Fijn, dank je wel.

——————————————————————————————————————-

AvatarDaan. Prijs/Kwaliteit, Afspraken, Communicatie, Offerte zeer correct. Onze zolder en trap geschilderd door Rob Pelleboer-kwaliteitsschilder. Hij leverde goed werk En netjes.
Klachten of niet tevreden wordt gelijk geholpen en opgelost top service. —————————————————————————

Van Dam, Ugchelen

27-6-21. Het is een genoegen om Rob Pelleboer aan het werk te zien. Behendig en snel, grondig en precies heeft hij ons buitenwerk onderhouden. Je kunt het aan hem toevertrouwen, da’s duidelijk!
En we zijn heel tevreden met het eindresultaat, dus als het weer nodig is, dan bellen we Rob Pelleboer-kwaliteitschilder. ———————————————————————-